MECOSteengoed methefsteigers!

T: (035) 525 15 94
E: info@mecogroep.nl

Meco BV
Eikenlaan 12
3755 CP Eemnes

OVER ONS

Bedrijfsprofiel

Meco is een maatschappelijk betrokken ARBO-vriendelijk bedrijf gevestigd in Eemnes en is specialist in metselwerk en aanverwante werkzaamheden. Al meer dan 40 jaar staat het familiebedrijf samen met haar ervaren werknemers bekend als een betrouwbare, deskundige, oplossingsgerichte, en innovatieve partner voor de opdrachtgevers. In de afgelopen decennia hebben wij ons ontwikkeld, van een traditioneel metselbedrijf naar een conceptuele specialist in gevel- en daksluiting.

Visie

De markt heeft behoefte aan oplossingsgerichte partners die inspelen op ontwikkelingen zoals ketenintegratie, arbeidsomstandigheden en co-makership. In een concurrerende en snel veranderende markt speelt Meco in op deze vraag. Dit doen wij door het aanbieden van een totaalconcept voor de buitenschil. Welke wordt uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers met behulp van technisch goed materieel.

Missie

Meco wil als betrouwbare partner waarmaken wat zij afspreekt. Gedegen kwaliteit in alle opzichten. Wij verdiepen ons graag in de wensen van de opdrachtgever en zorgen ervoor dat er snel en correct gehandeld kan worden. Wij houden ons aan de planning, het budget en garanderen kwaliteit. Meco wil ook in de toekomst een hoogwaardige kwaliteit leveren aan haar opdrachtgevers.

>Over ons