MECOSteengoed methefsteigers!

T: (035) 525 15 94
E: info@mecogroep.nl

Meco BV
Eikenlaan 12
3755 CP Eemnes

Hefsteigers

Bij het merendeel van onze werken leveren wij ons eigen steigermateriaal te weten hefsteigers. Hefsteigers zogenaamde elektrische werksteigers vinden een steeds grotere toepassing bij het werken aan gevels, een uiterst flexibel steigersysteem voor verticaal transport van werklieden, materiaal en gereedschappen op elk niveau aan de gevel.

Onze hefsteigers welke bestaan uit verschillende uitvoeringen variërend in lengte van 7 t/m 15 m1 en die in capaciteit variëren van 1000 tot 3000 kg hefvermogen zorgen ervoor dat ze breed kunnen worden ingezet. Een team van vakkundig, gecertificeerde monteurs zorgen voor onderhoud en de benodigde service en instructie.

Enkele kenmerken van hefsteigers:

  • Snellere opbouw dan een normaal steigersysteem
  • Ergonomisch beter door ideale werkhoogte (minder fysieke belasting voor de werklieden op de steiger)
  • Veel minder verankeringen aan gevel
  • Geen ander verticaal transportmiddelen meer nodig
  • Beveiligd tegen overbelasting
  • Minder opslag, dus minder ruimte nodig op het bouwterrein
  • Geschikt voor zowel laag als hoogbouw

De grote voordelen van hefsteigers als alternatief voor traditioneel stalen steigers zijn; de uitvoeringstermijn voor het werk aan de buitengevels wordt verkort, de kwaliteit van het metselwerk is beter omdat je de bekende “steigerslagen” na het voegen niet meer hebt. De hefsteigers zijn sneller gebruiksklaar, en de woningen zijn na gereedkomen buitenwerk weer snel steigervrij, wat de afbouw van de woningen ten goede komt omdat de woningen weer goed toegankelijk zijn.

Hefsteiger Meco Hefsteiger Meco Hefsteiger Meco Hefsteiger Meco

>>Hefsteigers